NIEUWS

De laatste realisaties , promo-acties of internetnieuws kan je hier vinden.

drukkerij expressDrukkerij Express in het nieuw !

Na 5 jaar was het noodzakellijk om de bestaande website te restylen. De bestaande site werd terug gebracht tot een minisite, maar met duidelijke inhoud. Veel succes ! Drukkerij Express, uw de grafische partner voor : KMO’s, grafische bureau’s, event organisatoren, scholen, opleidingcentra, openbare besturen, handelaars, verenigingen enz… te Bissegem.

dkdecorDK Decor shop online

DK Decor is opgestart. Je vindt er alles om jouw woning te behangen, schilderen, en nog zoveel meer. Leuk is dat alle leveringen GRATIS zijn. Verder vind je op de shop talrijke installatie video's, zo kan je het snel en zelf. Mocht  het toch niet lukken Jaïme staat je graag bij met raad en daad.

instituut angeliqueINSTITUUT ANGELIQUE  is TERUG

Instituut Angelique zet een nieuwe stap. Vandaag werd haar website voorgesteld. Angelique was voorheen ook klant en voor haar nieuwe site koos ze terug voor ARARIN. Deze one-page is overzichtelijk en de mooie foto' maken het geheel aantrekkelijk. Instituut Angelique biedt alles waar vrouwen van dromen, dus zeker het bezoeken waard.

ararin 2017

ARARIN IN HET NIEUW

Ik heb van de vakantie gebruik gemaakt om mijn eigen website in een een nieuw kleedje te stoppen. Deze is nu nog overzichtelijker, en gebruiksvriendelijker. Vooral aan de portfolio werd sterk uitgebreid zodat toekomstige klanten kunnen zien wat ze mogen verwachten? Intussen dank ik alle klanten voor het jarenlange vertrouwen.

 

fisconte
Boekhoudkantoor Fisconté opent tweede vesting.

Naar aanleiding van het openen van een tweede kantoor werd de website van Fisconté aangepast aan nde nieuwe normen. De lay -out werd gerestyled en eveneens werd een klantenzone opgebouwd. nu krijgen klanten , die kunnen inloggen, meer en persoonlijke informatie. Veel succes met het tweede kantoor in Vichte.

bofika
BOFIKA boekhoud en accountancy uit Harelbeke.

Vandaag werd de nieuwe site voor BOFIKA online geplaatst.Bofika Kor BV ovve BVBA staat voor resultaatgericht advies inzake accountancy, fiscaliteit en ondernemen en is de ideale partner voor uw vennootschap, eenmanszaak of vrij beroep.

natare
NATARE de zwembadspecialist.

Natare een starter in de zwembad wereld uit Menen. Heb jij een zwembaddroom ? NATARE levert  alle onderdelen of zelfs "doe het zelf" pakketten.
Nu is de kans om bij jouw thuis zwembadplezier te hebben.  Een eenvoudige site werd opgebouwd in samenspraak met Ray, zaakvoerder van Natare. Lay out keuzes werden gemaakt.

Deze minisite bevat naast een fotoalbum ook een contactformulier en online webshop.
De opening van de webshop is voorzien voor het voorjaar. Hierop kunnen klanten zowel onderhoudsprodukten als "doe het zelf" pakketten aankopen. We wensen Ray, zaakvoerder, een vliegende start en vooral een warme zomer toe.

gavertrimmers
Gavertrimmers uit Harelbeke.

Nieuwe site online, de gavertrimmers uit Harelbeke. Zelf zullen ze de site nog aanvullen met de nodige PHP databasen. Uiteraard kunnen ze zelf foto's, artikels, en sponsors toevoegen of aanpassen. De kant klare oplossing voor een leuke site vind je bij ARARIN.

lingeriemaisoui
LINGERIE MAIS OUI opent zijn deuren.

Zwevegem is een kwaliteitszaak rijker. sedert vorig weekend opende "Lingerie Mais Oui " hun deuren in het centrum van Zwevegem. Twee charmante dames helpen je graag. De website wordt later nog aangevuld met een heuse webshop maar eerst willen we we met een eenvoudige website u laten genieten van onze sfeerwinkel. Logo en huisstijl werden door ARARIN ontwikkeld in samenspraak met de eigenaars. Later dus veel meer.